Back

GREVIO zgjedh Presidentin dhe Zëvendëspresidentët e tij

Strasbourg 24 June 2021
  • Diminuer la taille du texte
  • Augmenter la taille du texte
  • Imprimer la page
  • Imprimer en PDF
GREVIO zgjedh Presidentin dhe Zëvendëspresidentët e tij

Dje, Grupi i ekspertëve për veprim kundër dhunës ndaj grave dhe dhunës në familje (GREVIO), ka miratuar listën e vendimeve të takimit të tij të 24-t, të mjatur online.

Duke pasur parasysh se mandati i Byrosë së GREVIO-s kishte skaduar më 23 qershor 2021, dhe sipas Rregullores, anëtarët zgjodhën:

  • Znj. Iris Luarasi si Presidente
  • Znj. Simona Lanzoni si Zëvendëspresidente e Parë
  • Znj. Maria-Andriani Kostopoulou si Nënkryetare e dytë

Mandati i tyre fillon sot më 24 qershor 2021 dhe do të zgjasë për 2 vjet.

 

 

 


Kontakte Kontakte

 +355 4 45 40 201

E-mail