Back

Повик за тендери: давање консултантски услуги за поддршка на спроведувањето на проектот на тема „Унапредување на различностите и еднаквоста во Северна Македонија“

Skopje 10 April 2020
  • Diminuer la taille du texte
  • Augmenter la taille du texte
  • Imprimer la page
  • Imprimer en PDF
Повик за тендери: давање консултантски услуги за поддршка на спроведувањето на проектот на тема „Унапредување на различностите и еднаквоста во Северна Македонија“

Во рамките на втората фаза на заедничката програма на Европската унија / Советот на Европа „Horizontal Facility за Западен Балкан и Турција“, Советот на Европа бара провајдер (и) за обезбедување консултантски услуги за поддршка на спроведувањето на проектот „Промоција на различностите и еднаквоста во Северна Македонија“.

Крајниот рок за доставување понуди е 7 мај 2020!