Këshilli i Evropës ka pritur shumë personalitete, nga të gjitha kombësitë dhe të gjitha besimet.

Këta burra e gra që kanë qenë ose janë realizues të projekteve politike, shoqërore ose kulturore, ilustrojnë dinamikën dhe vlerat të cilat që nga vitet ’50 udhëheqin veprimtarinë Këshillit të Evropës

Zërat e Evropës

 

Did you know?
The Commissioner for Human Rights, acting as an independent institution, has had the task of promoting awareness of and respect for human rights in all Council of Europe member states. 

Në cilën ditë të vitit e festojmë përvjetorin e Këshillit të Evropës?

  1. 1 maj
  2. 8 mars
  3. 5 maj
Close

Përgjigje e gabuar...

Close

Përgjigje e gabuar...

Close

Përgjigje e saktë!