Pionierët e Evropës

Historia e flamurit evropian

Zërat e Evropës

Imazhi i flamurit evropian

Did you know?
The Convention on cybercrime of 2001 can be used to prosecute cybercriminals and tackle child pornography. An additional protocol criminalises racist and xenophobic acts committed through computer systems.

Sa mund të jetë numri i gjuhëve autotoktone ne Europë ?

  1. Nën 100
  2. Ndërmjet 100 dhe 200
  3. Mbi 200
Close

  Përgjigje e gabuar...

Close

  Përgjigje e gabuar...

Close

  Përgjigje e saktë!