PRANIA E PERHESHME E SHQIPERISE NE KESHILLIN E EVROPES PRANIA E PERHESHME E SHQIPERISE NE KESHILLIN E EVROPES

 

Znj. Albana DAUTLLARI

Ambasadore

Adresa: 2 rue Waldteufel
67000 Strasbourg,
France
Tel: +33(0) 388 36 02 06
E-mail: Email

Znj. Mimoza Halimi

Drejtor i Përgjithshëm
Drejtoria e Përgjithshme e Marrëdhënieve Shumëpalëshe dhe Organizatave Ndërkombëtare

email


Z. Sokol Gjoka

Drejtor
Drejtoria e Organizatave Ndërkombëtare

email


Znj. Bruna Minarolli

Përgjegjëse Sektori
Sektori i OSBE - KiE-së

email


Znj. Xhesi Tafaj

Specialiste për Këshillin e Evropës
email


Website: www.mfa.gov.al