Aggregatore Risorse Aggregatore Risorse
Indietro

Pse s’duhet ta harrojmë Srebrenicën

BalkanInsight, 11 July 2018

Mohimi i gjenocidit të Srebrenicës duhet të marrë fund, autorët e pa gjykuar dhe të gjykohen dhe nxënësit e shkollave duhet të mësojnë për të vërtetën e masakrave të korrikut 1995, thotë Dunja Mijatoviç, Komisionerja për të Drejtat e Njeriut e Këshillit të Europës.

Read the original article on BalkanInsight