Editor de continguts Editor de continguts
Vés enrere

Earthquake in Albania: Secretary General expresses condolences and solidarity

Statement from Secretary General Marija Pječinović Burić
Secretary General Strasbourg 26 November 2019
  • Diminuer la taille du texte
  • Augmenter la taille du texte
  • Imprimer la page
  • Imprimer en PDF
Earthquake in Albania: Secretary General expresses condolences and solidarity

“It is with heartfelt sorrow that I have been following the tragic developments ensuing from the massive earthquake that struck Albania today.

I would like to extend, on behalf of the Council of Europe, my sincere condolences to the families who lost the loved ones and to those who suffered injuries as a result of this terrible tragedy”.

Please be assured of our solidarity and support for Albania and its people in this difficult moment”.

 

Tërmeti në Shqipëri: Sekretarja e Përgjithshme Marija Pejčinović Burić shpreh ngushëllimet dhe solidaritetin e saj

Strasbourg, 26 nëntor 2019

Me keqardhje të thellë kam ndjekur zhvillimet tragjike pas tërmetit masiv që goditi Shqipërinë sot.

Në emër të Këshillit të Europës dëshiroj t’u shpreh ngushëllimet e mia të sinqerta familjeve që humbën të afërmit e tyre si dhe personave të lënduar nga kjo tragjedi.

Ju siguroj për solidaritetin dhe mbështetjen tonë për Shqipërinë dhe popullin e saj në këtë moment të vështirë.


Editor de continguts Editor de continguts
9 December 2019 Istanbul

Secretary General to visit Turkey

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

       

Visualització del contingut web Visualització del contingut web
galleries link
Visualització del contingut web Visualització del contingut web
Visualització del contingut web Visualització del contingut web