Art et dons

Vepra Arti dhe dhurime

Këshilli i Evropës strehon, në gjirin e ndërtesave të ndryshme, një koleksion shumë të bukur veprash arti. Dhuratë e shteteve anëtare, i përbërë si nga vepra të vjetra ashtu edhe moderne, keto « thesare » pasqyrojnë përmes diversitetit të tyre, identitetin kulturor evropian.


Norvegjia

''Natë vere në një pyll të Veriut të Madh'' nga Nils Aas

Dhuruar në1976-ën

Dekor mural në dru pishe